احمد ساعدی، متخصص تغذیه در گفتگو با باشگاه خبرنگاران گفت: خرما یکی از میوه هایی است که در رژیم غذایی هر فردی باید قرار بگیرد که قند موجود در آن انرژی رسانی است.
روزانه 2 عدد خرمای متوسط برای دیابتی ها متناسب است و بیشتر از آن توصیه نمی شود.
خوردن خرما برای دیابتی ها، افراد سندرم متابولیک بیماری های قلبی و عروقی، تبخال، زیاد توصیه نمی شود.
تبخال ویروسی است و خرما برای افراد مبتلا به عارضه تبخال مناسب نیست زیرا خرما قند خون را بالا می برد و ویروس های تبخال در رشد خود قند موجود در خرما استفاده می کنند.
مصرف خرما با شیر و ماست توصیه می شود و جلوی گرسنگی و تشنگی را می گیرد.
وی در خصوص خاصیت خرما گفت: استفاده از خرما 2 تا 3 عدد می تواند به عنوان جانشین میوه باشد همچنین می تواند برای تهیه کیک و شیرینی از خرما استفاده کرد که ضرر کمتری نسبت به شیرین های معمولی خواهد داشت.