اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

اینجا همه چیز درهمه

آموزش کسب درآمد از وبلاگ صد درصد تضمینی معرفی بهترین سایتهای کسب درآمد از اینترنت کسب و کار اینترنتی - کسب درآمد از سایت های کلیکی ایرانی

کرم بسکوییت وکیک رژیمی

آرد : نصف پیمانه 
شکر : یک پیمانه 
آب: 1 پیمانه 
وانیل : یک چهارم ق چ. ( من گلاب و هل میزنم معمولا ) 

آرد رو توی آب حل میکنیم و شکر و وانیل رو هم اضافه میکنیم. میذاریم روی حرارت کم. به هم میزنیم تا مثل فرنی سفت بشه و بوی خامی آرد هم از بین بره. به همین سادگی. به همین خوشمزگی.

----------------------------------------------------------------

راستی دستور پیراشکی کرم دار هم اینه : 


آرد : 4 تا 4.5 پیمانه 
آب : 1 پ 
شکر : 1 ق غ 
مایه خمیر : 1 ق غ 
روغن : یک چهارم پیمانه 
وانیل : کمی 

ماه خمیر رو با یه کم آب گرم و شکر مخلوط میکنیم 10 ذقیه میذاریم جای گرم تا به اصطلاح ور بیاد. ( پف میکنه ) 
روغن و آب و شکر رو مخلوط میکنیم و بعد مایه خمیر اماده شده و بعد هم آرد رو اضافه میکنیم تا وقتی که به دست نچسبه. بعد حدود یک ساعت میذاریم خمیرمون استراحت کنه. بعد خمیر رو باز کرده به قطر یک سانت و با یه قالب گرد مثل لبه استکان قالب میزنیم . به شکل دایره. و میذاریم حدود یک ربع استراحت کنه. 
روغن رو میذاریم داغ بشه توی ماهیتابه. و این دایره ها رو توی روغن سرخ میکنیم. بعد که سرد شد بینشون رو باز میکنیم و از اون کرم پیراشکی که گفتم میریزیم لاش. 
حتما امتحان کنین.


----------------------------------------------

آرد 3 و نیم لیوان
شکر:2لیوان
جوش شیرین 2 ق چایخوری
نمک 1 ق چایخوری
آب گرم : 2 لیوان
رون مایع : 4/3 لیوان
سرکه:2 ق غذاخوری
هل و گلاب یا وانیل : 1 ق غذا خوری

مثل همه کیکها از قبل فر رو روشن میکنیم تا گرم بشه و قالبمن رو هم چرب میکنیم و اگر نچسب نیست کمی هم آرد میپاشیم. 
آرد ، شکر ، جوش شیرین و نمک رو الک میکنیم. بعد در یه کاسه جدا آب ، روغن، سرکه و گلاب و هل رو مخلوط میکنیم و به مخلوط رد اضافه میکنیم. در این مرحله باید سریع مواد رو مخلوط کنیم و زیاد به هم نزنیم. جوش شیرین با سرکه ورد واکنش میشه و تولید حباب میکنه و همین باعث پف کیک ما میشه. این مخلوط رو سریع میریزیم توی قالب و میذاریم در فر در دمای 180 درجه. 

من خیییلی زیاد درست کردم و واقعا خوب درمیاد. به امتحانش می ارزه. برای تولد یک سالگی پسرم هم از همین کیک درست کردم اینم عکسش : 



آپلود عکس

نظرات 0 + ارسال نظر
برای نمایش آواتار خود در این وبلاگ در سایت Gravatar.com ثبت نام کنید. (راهنما)
ایمیل شما بعد از ثبت نمایش داده نخواهد شد